Biisileirit ja biisikurssit

Kenelle biisileirit ja -kurssit on tarkoitettu?

Laulusaaren biisileirit ja biisikurssit ovat tarkoitettu lauluntekijöille ja kaikille, jotka tahtovat tutkia ja oppia lauluntekemistä. Laulusaaren biisileirit ja kurssit ovat uniikkeja ja ne toteutetaan lähellä luontoa ja merta. Ne antavat tieto-taitoa sekä jättävät lähtemättömän jäljen ja uusia biisejä maailmaan.

 

Neiti Ö kouluttaa biisintekoa 2020 kesällä


Aikuisille

BIISILEIRI-PYÖRÄRETKI SAARISTOON kysy lisää puh. 040 559 2216
ELÄMÄSI ENSIMMÄINEN BIISI – BIISINTEKOKURSSI ENSIKERTALAISILLE kysy lisää 040 559 2216

 

Nuorille ja Lapsille

BIISIPÄIVÄLEIRI & BEATBOXAUKSEN PERUSTEET LAPSILLE JA NUORILLE kysy lisää 040 559 2216
BIISIKURSSI – BIISIN DEMOTUS & BEATBOXAUKSEN PERUSTEET LAPSILLE JA NUORILLE kysy lisää 040 559 2216

Biisileirit ja -kurssit toteutetaan Kuusiston Linnanraunioilla Kaarinassa, Kuusiston saaressa, 30 minuutin ajomatkan päästä Turusta. Biisileiri-Pyöräretki toteutetaan Saaristossa – lähtö Kaarinasta.

Ilmoittaudu mukaan pian. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätietoja: 040 559 2216 Neiti Ö tai lähetä postia neitio@laulusaari.fi. Koulutusyhteistyössä Ykkösryhmä. Voit ostaa ja varata paikkasi verkkokaupasta! Klikkaa tästä.

 

KESÄN 2020 BIISILEIRIT J A- KURSSIT AIKUISILLE:

 

BIISILEIRI-PYÖRÄRETKI SAARISTOON

Maailman ainut biisileiri-pyöräretki ja uniikki elämys!
Tavoite: jokainen tekee yhden oman sanoituksen tai koko biisin reissun aikana ja jokainen on mukana yhdessä cowrite- eli kimppabiisissä. Aiheita löydetään reissun aikana saaristosta – luonnosta ja ihmisluonnosta.
Lähtö maanantaina klo 11 Kaarinasta Hovirinnanrannasta kohti ensimmäistä etappia, Kuusiston Linnaraunioita.
Reitti: Saariston Rengastiellä; Kaarina-Kuusiston Linnarauniot-Parainen -Nauvo -Korppoo…
Ohjaaja: Lauluntekijä Neiti Ö Nina Erjossaari. Täältä näet lauluntekijän esittelyn: https://musiikintekijat.fi/jasenet/982/
Sisältö: Jokainen tekee biisejä kimpassa ja yksin. Löydetään biisien aiheita ja koukkuja. Tämä biisileiri-pyöräretki sopii niin lauluntekijöille ja kuin biisinteosta unelmoiville; sanoittajille, säveltäjille ja kimppabiisintekijöille. Inspiroidutaan ja hengitetään – havaintoja, tunteita, merta, liikettä, saariston ihmisiä. Hyvässä porukassa ja pyöräillessä poistuu mahdollinen tyhjän-paperin-kammo. Seuraavaan saareen siirrytään kun biisi on valmis 😉 Telttailu – Iltanuotiot – Aamu-uinnit – Venyttelyt – Elämysbiisintekoa.
Pyöräillen voi lähteä mukaan saaristoon peruskuntoinen ihminen. Jos olet kiinnostunut tästä biisinteko-ohjelmasta automatkaajana omalla autolla, ota yhteyttä. Mukaan pääsee myös muutama nuori; Jos olet 16+ ja kiinnostunut biisinteosta, ota yhteyttä.

Ennakkotehtävät:
Huolla polkupyörä ja tsekkaa pyöräretkivarusteet kuntoon. Ajoissa 😉
Kirjoita:
1) Jos tekisit elämässäsi vain/enää yhden biisin, mikä sen nimi olisi?
2) Minkälaisen olon toivoisit biisisi antavan biisin kuulijalle?
3) Sinun TOP10 parasta vielä kirjoittamatonta biisinnimeä?
4) Miksi kirjoitat biisejä?
Vinkki: Lue tai kertaa Hessu Salon kirja biisintekemisestä: Kahlekuningaslaji.
Kysy lisää:  040 559 2216 Laulusaari
Hinta: 170 € sisältää: ennakkotehtävät & pyöräretkiohjeet, ohjelmasisällön, lempeet venyttelyt ja kehonhuollot päivittäin.
Tehdään yhdessä erityisiä sanoituksia ja biisejä! Tehdäänkö uniikki kesämuisto ja biisinteko-akkujenlataus? Tule ihmeessä mukaan! KutsuuNeiti Ö Laulusaari. Kaikki oikeudet pidätetään

Lisätiedot neitio@laulusaari.fi tai 0405592216.

 

ELÄMÄSI ENSIMMÄINEN BIISI – BIISINTEKOKURSSI ENSIKERTALAISILLE

Aika: kysy lisää Paikka: Kuusiston Linnanrauniolla
Sisältää: ennakkotehtävät, opetus & opetusmateriaali, henkilökohtainen biisintsekkaus kurssin jälkeen
Tämä biisikurssi sopii ja tekee hyvää kaikille. Se sopii yksityisille, ryhmille, tiimeille, työporukoille – kenelle vaan. Pajassa teemme elämäsi ensimmäisen biisin! Toki saa tulla mukaan, vaikka biisejä olisikin jo olemassa 😉
Kouluttajana toimii sanoittaja-lauluntekijä, dramaturgi, ohjaaja, näyttelijä FIA Neiti Ö – Nina Erjossaari

Lisätiedot neitio@laulusaari.fi tai 0405592216

KESÄN 2020 BIISILEIRIT JA KURSSIT LAPSILLE JA NUORILLE 


BIISIPÄIVÄLEIRI & BEATBOXAUKSEN PERUSTEET LAPSILLE JA NUORILLE 

Aika: kysy lisää Paikka: Kuusiston Linnanraunioilla
Ryhmät: 10-13 & 14-17 vuotiaille
Tällä leirillä tehdään biisejä! Täältä saa Kokemusta – Tieto-taitoa biisinteosta – Ystäviä. Kouluttajina toimivat lauluntekijä Neiti Ö Nina Erjossaari & co. Täältä näet biisintekijän esittelyn: https://musiikintekijat.fi/jasenet/982/
Leiriohjelmaan kuuluu myös beatboxauksen perusteet.
Biisileirillä tehdään biisejä omista aiheista – kimpassa ja yksin. Hyvässä porukassa syntyy tärkeitä lauluja!
Aiheet: Omista tärkeistä ajatuksista, tunteista, havainnoista, muistoista, mielikuvista ja kokemuksista
Lisäksi: Omien ajatusten ja tunteiden ilmaiseminen kehittyy. Biisinteko kimpassa on kivaa. Tervetuloa kaikki biisinteosta kiinnostuneet. Mukaan vaan, vaikkei olisi koskaan ennen tehnyt biisejä!

BIISIKURSSI – BIISIN DEMOTUS & BEATBOXAUKSEN PERUSTEET LAPSILLE JA NUORILLE & 18+
Aika: Kysy lisää Paikka: Kuusiston Linnanraunioilla Kaarinassa
Kenelle: 12-17-vuotiaille & 18+ ikinuorille & Kaikille biisinteosta kiinnostuneille!
Paikka: Kuusiston Linnanraunioilla Kaarinassa
Tällä biisileirillä demotetaan biisejä. Millainen on hyvä biisidemo? Miten viet biisisi maaliin? Jaettavaksi? Pois pöytälaatikosta – Laulut tehdään ihmisille! Ohjaajina toimivat biisintekijät Valtteri Lipasti ja Neiti Ö Nina Erjossaari.
Täältä näet lauluntekijän esittelyn: https://musiikintekijat.fi/jasenet/982/
Kurssiohjelmaan kuuluu myös beatboxauksen perusteet. Hinta: 195 €
tai 040 771 7715 1R
Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikki oikeudet pidätetään

 

LAULUSAAREN BIISILEIRIT / tilattavat sisällöt:

  • Pyöräretki-Biisileiri Saariston Rengastiellä
  • Biisileiri lauluntekijöille – impro työkaluksi biisintekoon, 2019 ajankohta tulossa.
  • Biisileiri lauluntekijöille – omien aiheiden löytäminen, tulossa + katso Pyöräretki-Biisileiri

PYÖRÄRETKI-BIISILEIRI

Laulusaari järjestää kesällä 2020 uniikin elämyksen, ainoan maailmassa – Pyöräretki-Biisileiri Itämeren kainalossa – Saariston Rengastietä pitkin. Biisileiri sopii ammattilaisille ja laulunteossa edistyneille.
Reitti: Kaarina – Kuusiston Linnanrauniot – Parainen – Nauvo – Korppoo – Kökare.
Ilmoittaudu Neiti Ö, neitio@laulusaari.fi / 040 559 2216

BIISILEIRI LAULUNTEKIJÖILLE

Laulusaari järjestää 2019 jotain erityistä; impron eli musaimproteatterin hyödyntäminen biisinteossa! Aika ja paikka tarkentuvat myöhemmin. Sopii ammattilaisille ja laulunteossa edistyneille. Leirin tavoitteena on antaa työkaluja biisinkirjoittamiseen ja uusien aiheiden löytämiseen. Leirin vetäjät ovat lauluntekijöitä, jotka tekevät myös musaimproteatteria keikoilla ja käyttävät itse improteatteria työvälineenä biisinteossa.

Kysy lisää / Ilmoittaudu Neiti Ö, neitio@laulusaari.fi / 040 559 2216

BIISILEIRIT LAULUNTEKIJÖILLE

Laulusaari järjestää 2019 lisää erityistä; musaimproteatterin hyödyntäminen biisinteossa! Ja omien aihiden löytäminen! Aika ja paikka tarkentuvat myöhemmin. Sopii ammattilaisille ja laulunteossa edistyneille. Leirin tavoitteena on antaa työkaluja biisinkirjoittamiseen. Leirin vetäjät ovat lauluntekijöitä, jotka tekevät myös musiikki-improteatteria keikoilla ja käyttävät itse musaimproteatteria työvälineenä biisintekoon.

Ilmoittaudu Neiti Ö

LAULUSAAREN TILATTAVAT BIISIKURSSIT

BIISIKURSSI: ELÄMÄNI ENSIMMÄINEN BIISI

Tämä biisikurssi sopii ja tekee hyvää kaikille. Se sopii yksityisille, ryhmille, tiimeille, työporukoille – kenelle vaan. Pajassa teemme elämäsi ensimmäisen biisin.
Vetäjinä toimivat sanoittaja-lauluntekijä, dramaturgi, ohjaaja, näyttelijä FIA Neiti Ö – Nina Erjossaari ja/tai säveltäjä-lauluntekijä co.

Tilaa tämä biisikurssi: neitio@laulusaari.fi / 040 559 2216

BIISIKURSSI: BIISINTEON PERUSTEITA

Tämä biisikurssi sopii lauluntekoa opiskeleville ja kertaaville. Jokainen osallistuja tekee pajassa yhden biisin. Jokaisen tekemä biisi käydään yhdessä läpi, jotta opitaan erottamaan biisin rakenne- ja sisältöasioita sekä annetaan ehdotuksia biisin lentoon lähtemiseksi – kimpassa ja lämmöllä tottakai!
Vetäjinä toimivat sanoittaja-lauluntekijä, dramaturgi, ohjaaja, näyttelijä FIA Neiti Ö – Nina Erjossaari ja säveltäjä-lauluntekijä co.

Tilaa tämä biisikurssi: neitio@laulusaari.fi / 040 559 2216

BIISIKURSSI: Impro työkaluksi biisintekoon

Tämä biisikurssi sopii lauluntekijöille – ammattilaisille ja laulunteossa edistyneille. Pajan tavoitteena on löytää välineitä biisintekoon, avata sisältöjä ja biisinteon lähtötilanteita, luoda lisää lähestymistapoja ja keinoja lauluntekemiseen. Tavoitteena on, että jokainen osallistuja tekee myös yhden sanoituksen tai biisin ”perinteisellä” tavalla. Kurssilla hyödynnetään laulu-improteatteria biisinteossa ja tehdään laulu-impro-harjoitteita.
Pajan vetäjät ovat lauluntekijöitä, jotka tekevät musiikki-improteatteria keikoilla. He käyttävät itse myös improa työvälineenä lauluntekemisessä.

Tilaa tämä biisikurssi: neitio@laulusaari.fi / 040 559 2216

BIISIKURSSI: BIISI PARANTAA MAAILMAA

Tämä biisikurssi sopii lauluntekijöille – ammattilaisille ja harrastajille. Tässä pajassa tehdään biisi, joka voimaannuttaa – ollaan puolesta. Lyriikkapainotteisen pajan tavoitteena on saada välineitä oman voimaannuttavan aiheen löytämiseen. Omaa hyvinvointia parantava laulu on todennäköisesti maailmaa parantava.
Vetäjinä toimivat sanoittaja-lauluntekijä, dramaturgi, ohjaaja, näyttelijä FIA Neiti Ö – Nina Erjossaari ja/tai säveltäjä-lauluntekijä co.

Tilaa tämä biisikurssi: neitio@laulusaari.fi / 040 559 2216

BIISIKURSSI: OMIEN AIHEIDEN LÖYTÄMINEN

Tämä biisikurssi sopii lauluntekijöille – ammattilaisille ja harrastajille. Lyriikkapainotteisen pajan tavoitteena on saada konkreettisia työkaluja omien aiheiden löytämiseen. Kurssilla treenataan ns. kuumaa kynää, jolla löydetään materiaalia biisiin.
Vetäjänä toimii sanoittaja-lauluntekijä, dramaturgi, ohjaaja, näyttelijä FIA Neiti Ö – Nina Erjossaari.

Tilaa tämä biisikurssi: neitio@laulusaari.fi / 040 559 2216

BIISIKURSSI: TEHDÄÄN BIISI DEMOKSI ASTI

Tämä biisikurssi sopii lauluntekijöille, jotka tarvitsevat ryhtiä biisin loppuunviemiseksi demoksi asti. Kurssilla perehdytään siihen, millainen on hyvä demo ja pyritään toteuttamaan demo, joka palvelee biisiä ja biisin osoitetta.
Vetäjinä toimivat sanoittaja-lauluntekijä, dramaturgi, ohjaaja, näyttelijä FIA Neiti Ö – Nina Erjossaari ja säveltäjä-tuottaja co.

Tilaa tämä biisikurssi: neitio@laulusaari.fi / 040 559 2216

BIISIKURSSI: KIMPPAKIRJOITTAMINEN

Tämä kimppakirjoittamisen biisikurssi sopii lauluntekijöille – ammattilaisille tai harrastajille. Kurssin tavoitteena on löytää konkreettisia työvälineitä biisien kirjoittamiseen yhdessä eli co-write.kirjoittamiseen. Tavoitteena on hyvä cowrite; saada käyttöön toimivia biisinkirjoittamisen ryhmätyöskentelyn käytäntöjä. Jokainen ryhmä tekee kurssin aikana yhden biisin.
Vetäjänä toimii sanoittaja-lauluntekijä, dramaturgi, ohjaaja, näyttelijä FIA Neiti Ö – Nina Erjossaari.

Tilaa tämä biisikurssi: neitio@laulusaari.fi / 040 559 2216