Sanoitukset ja biisit

Laulusaari tekee sanoitukset ja biisit. Kerrothan, mitä tarvitset. Ideoidaan lisää. Tehdään yhdessä! Etsitkö valmiita sanoja, biisejä? Etsitkö idealle sanoittajaa? Etsitkö biisin aiheita tai sanomaa? Etsitkö sanoille toisia silmiä? Etsitkö co-write tekijää? Kimppabiisin kirjoittajaa? Etsitkö näytelmän tai elokuvan biiseille sanoittajaa, lauluntekijää? Etsitkö biisileiriä tai biisipajaa?

Sanoitukset

Neiti Ö – Nina Erjossaaren sanoitukset ovat uniikkeja. Kumpi tehdään ensin, sanat vai sävel?
Kumpikin K Ä Y – kynän varressa on Neiti Ö Laulusaari.

Tilaa sanoitus, kun tahdot sanalla rakastaa, koskettaa, tehottaa, naurattaa, itkettää, lohduttaa tai antaa virtaa. Tilaa sanoitus aiheen pohjalta tai tilaa sanoitus valmiiseen säveleen tai tilaa sanoitus fiiliksen pohjalta. Toivo, niin saat! Tilaa sanoitus Neiti Ö, Nina p. 040 559 2216. Teen mielelläni tarjouksen.

Sanoitusmaaleja

Neiti Ö on palkittu sanoittajana Merilaulu -kilpailussa useampaan otteeseen. Lue artikkeli: Vuoden merilaulu vai jotain enemmän?

Lainaus Suomen Musiikin Tekijät – artikkelista, teksti Eija Hinkkala:
Lauluntekijä Heidi Maria Paalanen:
”Nina Erjossaaren paljon puhuviin teksteihin säveltämieni kappaleiden menestys on taas ollut itselleni henkilökohtaisesti erittäin kannustavaa ja tärkeää, koska kappaleet edustavat vahvasti ominta tyyliäni.”
”Joissakin kilpailuissa etsitään vain kaupallista hittipotentiaalia edustavia teoksia, Merilaulukilpailussa niin ei onneksi tunnu olevan. Taiteelliset ansiot saavat tunnustusta ja mielestäni tämä on elinehto tekijänä oman jutun kehittämiselle.”

Laulusaari toteutti 2017 tämän päivän runonkeruumatkalla lauluntekijä Neiti Ö  Suomi sataa lyriikkaa 2017 -projektin

 

Biisit

Tilaa biisi Laulusaaresta. Laulusaari tekee biisin säveltäjä-tuottajan kanssa. Teemme koko biisin tarpeesi mukaan levylle, julkaistavaksi, ohjelmistoon, esitykseen, juhlaan, näytelmään tai Laulahjaksi. Kerrothan, mitä toivot ja Neiti Ö – Nina Erjossaari ja säveltäjä-tuottaja sorvaavat kappaleen eetteriin. Ideoidaan lisää. Kääritään hihat ylös ja tehdään biisi!

Tilaa biisi Neiti Ö, Nina p. 040 559 2216. Teen mielelläni tarjouksen.