Laulusaari

Laulusaari

 

Laulusaari toteuttaa unelmia, sisältöä ja ohjelmapalveluita

Toteutamme yksilöllistä sisältöä ja ohjelmapalveluja yrityksille ja yksityisten ihmisten juhliin, kuten häihin ja syntymäpäiville. Tuotamme sisältöä myös taiteen kentällä meille kaikille ihmisille – artisteille, teattereille ja lauluntekijöille – biisien ja musateatterin ystäville. Laulusaari antaa ratkaisuja tarinan ja arvojen välittymiseen. Laulusaaren missio on auttaa tarinan ja arvojen kertomisessa.

 

Yrityksille

Yrityksille Laulusaari tarjoaa yksiöllistä ja erilaista ohjelmapalvelua tapahtumiin ja juhliin. Uudet yrityksesi omat biisit ja ohjelmanumerot, kuten Laululahja, Tunnaribiisi ja Improhitti ovat suosittuja ja ainutlaatuisia vaihtoehtoja yrityksesi väkeä viihdyttämään ja virkistämään.

Toteutamme Laululahja-työpajoja, joissa viedään maaliin yrityksen oma uusi biisi henkilöstön ja ammattilauluntekijöiden ryhmätyönä. Yrityksen oma biisi on tarkoitettu yrityksen tarinan ja arvojen välittämiseksi.

 

Ohjelmaa ja lahja häihin

Hääjuhliin Laulusaari valmistaa ainutkertaiset ja ikuiset – aineettomat lahjat, kuten Laululahja Hääparille ja Improhitti Rakkaudelle.
Millainen olisi Teidän oma Häätanssi tai Häävalssi? Kertokaa tarinanne ja musiikkityylailaji toiveenne – Teemme Teille ikioman biisin 


Biisileirejä saaristossa

Laulusaari  järjestää uniikkeja biisileirejä saaristossa lauluntekijöille ja nuorille, esimerkiksi biisileiri-pyöräretki Saariston Rengastiellä.  

Laulusaaren pohjavesi on sanoituksia, biisejä ja hittinäytelmiä

 

Rakkaus – Rohkeus – Läsnäolo – Luonto ja Ihmisluonto

Laulusaari sijaitsee Suomi-Neidon Lounais-Merenhelmassa Saariston Rengastiellä.
Laulusaaressa työskentelee lauluntekijä Neiti Ö
https://musiikintekijat.fi/jasenet/982/

Taustaa ja työhistoriaa:
teatteriohjaaja, dramaturgi, näyttelijä FIA, biisintekijä Nina Erjossaari
https://naytelmat.fi/a/nina-erjossaari

111 %
Neiti Ö
Laulusaaari

 

Kuka Neiti Ö?

Suomen Musiikintekijät esittelyyn tuosta
https://musiikintekijat.fi/jasenet/982/