Laululahja

Laulahja on ainutkertainen ja ikuinen lahja.  Miten voi olla yhtäaikaa ainutkertainen ja ikuinen? Kenelle Laululahja sopii? Mitä se antaa lahjan saajalle ja miksi? 

#hääparit #päivänsankarit #ystävä

Laululahja on uusi kappale eli laulu lahjaksi. Se sisältää uudet sanat ja uuden sävelen toivomassasi musiikkityylilajissa. Laululahjan voi antaa lahjaksi ystävälle, hääparille, yrityksen henkilöstölle, rakkaalle, puolisolle, lapselle, nuorelle, ylioppilaalle, prometheus- tai rippilahjaksi, syntymäpäivälahjaksi, joululahjaksi, valmistujaislahjaksi, kastelahjaksi, yrityksen juhliin, eläkeläiselle, uudelle kodille, joukkueelle, tapahtuman tunnusbiisiksi, tunnelman nostajaksi tai kiitokseksi. 

Laululahja on aineeton ja uniikki lahja.

Mitä Laululahja antaa?

Laululahja välittää ajatuksesi ja tunteesi tärkeälle ihmiselle.
Laululahja elää yli ajan – kuten koskettava balladi tai hittibiisi!
Laululahja antaa sellaisen kokonaisvaltaisen läsnäolon tunteen ja henkilökohtaisen huomion, jota ei pysty rahalla mittaamaan.
Laululahja jättää lämpimän jäljen ihmisten tunnemuistiin. Lahjan saaja tuntee itsensä tärkeäksi, arvokkaaksi ja rakastetuksi.

Miten?

Laululahja tehdään aina mittatilaustyönä. Laulusaari tekee laulun lahjaksi toivomallanne musiikkityylillä ja toteuttaa toiveenne sisällössä. Sanat ovat omistettu laululahjan saajalle ja kappale on sävelletty ja sovitettu hänen lempimusiikkityylillään tai lahjan antajan toiveiden mukaisesti. Laululahjan suunnittelu ja toteutus voidaan tehdä täysin verkon välityksellä, joten laululahja voidaan toteuttaa minne päin maailmaa tahansa! Laululahja voi olla tyylilajiltaan niin rock, pop, iskelmä, disco, tango, valssi, humppa, fox, lattari, rap, jazz, punk, heavy, kuin laulelma tai balladikin.

Biisintekijöinä toimivat ammattilauluntekijät – sanoittajana Laulusaaren Neiti Ö ja säveltäjänä Valtteri Lipasti. Laulun tyylistä riippuen mukaan tiimiin voidaan pyytää myös muita musiikkialan ammattilaisia.

Laululahjan sisältö (alk. 980€)

° uniikki sanoitus
° uniikki sävellys
° sovitus
° äänite kappaleesta – tiedosto, mp3 (sis. oikeus kappaleen rajattomaan omaan käyttöön, ei jälleenmyyntiä)
° kortti saajan ja biisin nimellä varustettuna sekä kappaleen sanat

Lisäksi saatavilla esimerkiksi

ESITYS

Lisäpalveluna voi tilata Laululahja-esityksen paikan päälle. Laulusaaren esiintyjillä on pitkän linjan kokemus lavaesiintymisistä aina suurien teattereiden lavoilta yksityiskeikkoihin. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous, niin katsotaan juuri teille sopiva esityskokonaisuus!

LAULULAHJA-OHJELMANUMERON OHJAUS 

Jos lahjan antajat haluavat esittää Laululahjan itse, ja jos esityksen toteuttamiseen tarvitaan ohjausta, tarjoamme apua esityksen valmistamiseen. Esitys voi olla kaveriporukan tai juhlavieraiden yhteinen lauluesitys syntymäpäivillä tai vaikka rakkaudenosoitus kumppanille. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous! Henkilökohtaisesti tärkeälle henkilölle esitetty laululahja jää mieleen loppuiäksi.

 

Esimerkkilaululahjoja

ERITYISHERKKIÄ

san. säv. Neiti Ö & sov. Valtteri Lipasti

Kuuntele Laululahja ystävälle läheisyydestä ja ystävyyden merkityksestä täältä

 

LEIJA JA NARU

san. Neiti Ö & säv. Valtteri Lipasti

Kuuntele Laululahja hääparille, häävalssiksi päätynyt balladi rakkaudesta ja toisen tärkeydestä täältä

Tutustu lisää alla olevista linkeistä

Hääparit