Häälahja – Millainen olisi hyvä Häälahja?

Lahja. Hyvä sana. Jotain mitä annetaan ja saadaan. Lahja on myös sellaista, joka asuu ihmisessä itsessään. Voima, taito, avu, henkinen pääoma. Ihmisen sisällä olevaa lahjaa voi myös antaa toiselle. 

Kumpi on tärkeämpää lahjan antaminen vai lahjan saaminen?

Lahjan antajalle on tärkeää, että lahja onnistuu, että lahja osoittaa välittämisen. 

Hyvä lahja kertoo lahjan saajalle lahjan antajan rakkauden ja arvostuksen. Lahja välittää välittämisen. Onnistunut lahja jollain tavalla auttaa saajaansa. Rahalahja tai jokin käyttötarvike voi auttaa konkreettisesti, jos oikeasti puuttuu jotain tärkeää. 

Onnistunut lahja synnyttää hyvän tunteen lahjan saajalle ja antajalle. Lahja voi pitää sisällään viisauden tai kannustuksen. Lahja voi toimia ajatuksen ja tunteen suunnanviitoittajana.

Lahja voi tuoda mieleen lahjan saajalle hyvän kokemuksen ja muistijäljen. Hyvä lahja  aiheuttaa hyvän tunteen. Tunteet ovat voima, joka kruunaa ajatuksemme, jotta ajatukset ja unelmat muuttuvat olemassaoleviksi asioiksi ja teoiksi. 

Lahjan antajalle on tärkeää välittää ajatuksensa ja tunteensa esimerkiksi hääparille tai ystävälle – ihmiselle, jota hän arvostaa ja kunnioittaa. 

Lahjan antaminen voi olla tapa ja rutiininomaista. Asia ja velvollisuus, joka kuuluu hoitaa pois tehtävälistalta. Tämä “vain tapa” voi olla hyväksi, se voi parhaimmillaan muistuttaa antamisen ideasta. Mitä jos pysähtyisi kokemaan lahjan antamisen tuomaa mahdollisuutta?

Antaminen on suorassa yhteydessä saamiseen ja onnellisuuteen. Vuorovaikutukseen. Kykyyn olla läsnä hetkessä. Kykyyn tehdä tästä hetkestä merkityksellinen.

Antaminen, saaminen, jakaminen ja onnellisuus – nämä kaikki ovat yhteydessä menestymiseen elämässä.

Toivomme luonnolllisesti läheisillemme ja rakkaillemme onnellisuutta ja menestystä. 

Onnellisuus on yksinkertaisimmallaan kiitollisuutta ja läsnäoloa nyt-hetkessä. 

Voiko lahja osoittaa kiitollisuutta? 

Yhteinen kokemus voi olla hyvä lahja. Jaettu hetki, jossa on hyvä tunne. Tunne voi antaa voimaa pitkään, jopa läpi elämän. Voiko tälläinen lahja olla pysyvää, jopa ikuista? 

Ihmisille jää tunnejälkiä eletystä ja koetusta

Lahjan voi antaa porukalla, monen ihmisen voimalla. Silloin useamman ihmisen ajatukset ja tunteet vahvistavat lahjaa ja lahjan saajan kokemusta. Porukalla voidaan keskittyä lahjan laatuun. Silloin voidaan myös jakaa yhdessä lahjan hankkiminen ja kustannukset. Lahjan yhdessä miettiminen ja hankkiminen vahvistaa lahjan merkitystä.

 

“Mitä antaisimme häälahjaksi Hääparille?

Mikä olisi hyvä häälahja? Kestävä ja ikuinen?”

Kysyvät hääparin läheiset, sukulaiset ja ystävät, kaaso ja bestman ja seremoniamestari. Häälahjan merkitystä ajatellaan. Hääparille sopivaa häälahjaa etsitään. Naimisiin mennään tänä päivänä nuorena tai vanhana. Ikinuorena. 

Mikä voisi olla häälahja, jossa olisi mukana rakkauden voima, viisaus ja virta?

Se olisi tällä kertaa jotain muuta kuin raha tai tavara. Se olisi kestävä ja ikuinen. 

Sellainen lahja,  johon voidaan palata uudellen ja uudelleen. Lahja, jolla osoitetaan hääparille hyvät ajatukset ja tunteet. Toivotaan sydämestä heille onnellista elämää.
Häälahja, joka synnyttää onnen tunteen. Lahja, joka muistuttaa rakkaudesta. 

Laulusaari tekee Hääparille omistettuja lauluja häälahjaksi 

Häälaululahja on aineeton lahja. Laululahja on kestävä ja ikuinen lahja. 

Laululahja sisältää hääparille omistetut sanat ja sävelen. Sanoittaja ja säveltäjä, lauluntekijät, toteuttavat hääparin lempimusiikkityylilajin tai lahjan antajien toiveet kappaleen musiikkityylin ja sisällön suhteen.

“Turhaa on turha antaa. Tahdomme antaa merkityksellistä ja tärkeää.”

Hääparille lahjaksi Laululahja – ainutkertainen ja silti ikuinen lahja. 

Häälaululahja 

Luethan lisää täältä!

 

Tahdon 

1.1.2019 Laulusaaressa 

Rakkaudella Neiti Ö 

 

….. Haluatko lisätietoja laululahjasta? Lue lisää täältä.